Пророщені зерна пшениці вівса ячменю кукурудзи 4 злака Чойс Choice Добра їжа Пророщені зерна
170,10 ₴
170 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 270 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
Пророщені зерна вівса ячменю пшениці кукурудзи Пакет 150 г Чойс Choice Добра їжа
-
Пророщене зерно – збалансована жива їжа. Це чудове джерело вітамінів і корисних речовин. Сприяє поліпшенню обмінних процесів та нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту.
- Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту
- Відновлює процеси травлення
Регулює вагу Сприяє нормалізації рівня цукру в крові Покращує функції серцево-судинної та кровоносної систем Знижує вміст холестерину
ТРАВЛЕННЯ:
Пророщене зерно – збалансована жива їжа. Це чудове джерело вітамінів і корисних речовин. Сприяє поліпшенню обмінних процесів та нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту.
Біологічна цінність продукту «Пророщені зерна» зумовлена високим вмістом у ньому вітамінів, мікро - і макроелементів, незамінних і замінних амінокислот, полісахаридів і ферментів, які покращують травлення, а також білків і вуглеводів.
В даному продукті поєднання зерен пшениці, вівса, кукурудзи і ячменю не є випадковим, оскільки:
- пророслі зерна пшениці в порівнянні з іншими злаками (вівса, кукурудзи), багаті за змістом вітамінів А, С, Тобто Вони корисні для онкологічних хворих; людей, схильних до простудних захворювань (туберкульоз, бронхіт); дітей з хворими легенями, схильних до рахіту, дистрофії, а також ефективні при лікуванні виразки шлунка і дванадцятипалої кишки, екземи та інших захворювань.
- вітамінна активність пророслого зерна кукурудзи набагато вище, ніж в інших зернових. Особливо важливо, що пророслі зерна кукурудзи містять високу кількість вітамінів групи В, а також вітаміну Е. Відмінною рисою пророслих зерен кукурудзи є високий вміст факторів, що впливають на поділ клітин, а також рослинних андрогенів і естрогенів (які підвищують фізичну працездатність, стимулюють потенцію, вирішують проблеми жіночих і чоловічих статевих органів);
- пророслі зерна вівса за вмістом макро - і мікроелементів займають перше місце серед злакових культур. Серед них відзначено високий вміст калію, кальцію, магнію, заліза, міді, цинку
- пророслі зерна ячменю цінні тим, що в них превалюють низькомолекулярні білкові речовини, багаті активними ферментами (амілаза, протеаза, пероксидаза), а за вмістом макро - і мікроелементів ячмінь займає лідируюче місце серед злакових культур. Білок, який входить до складу пророслих зерен пшениці, вівса, кукурудзи і ячменю містить всі незамінні амінокислоти (до 30% від загального вмісту білка), які є регулятором обмінних процесів в організмі, граючи важливу роль у профілактиці ожиріння, атеросклерозу, цукрового діабету і багатьох інших захворювань.
Даний продукт не є лікарським засобом в звичайному розумінні, його дія спрямована більшою мірою на те, щоб відновити порушений метаболізм, нормалізувати всі функції організму і надати йому повний набір необхідних поживних речовин в найбільш доступній формі. Фахівці зі здорового харчування рекомендують вживати «Пророщені зерна» дорослих різного віку, жінкам під час вагітності та в період годування груддю, а також дітям з 3-річного віку.
Перерахуємо деякі конкретні випадки, коли застосування «Пророщені зерен» дійсно необхідно:
- При дисбактеріозі кишечника ― для зниження навантаження на травну систему, для поліпшення травлення.
- При хворобах серцево-судинної системи ― для поліпшення обмінних процесів у серцевому м'язі.
- У несприятливій імунологічної обстановці ― для підвищення імунітету організму, як загально зміцнюючий та тонізуючий засіб.
- Для профілактики онкологічних захворювань ― як препарат з вираженими антиоксидантними властивостями, сприяє виведенню радіонуклідів.
- При інтенсивних заняттях спортом, у період високих фізичних, емоційних або розумових навантажень для підвищення працездатності.
- Для профілактики атеросклерозу ― нівелює шкідливий ефект від вживання продуктів з високим вмістом холестерину.
- При недостатній кількості молока у жінок ― стимулює лактацію.
- Для поліпшення функції чоловічих статевих залоз ― стимулює потенцію.
- При застої в жовчних шляхах ― покращує секрецію жовчі.
- При хворобах шлунка і кишечника ― надає заспокійливу дію на слизову оболонку.
- При проблемах з нирками і сечокам'яної хвороби ― за рахунок легкого сечогінного ефекту.
- При залізодефіцитній анемії ― підвищує вміст гемоглобіну в крові.
- При виснаженні нервової системи, що полегшує наслідки стресів.
- У комплексній дієті при діабеті або ожирінні ― висока біологічна цінність при низькій калорійності продукту.
- При харчовій алергії ― очищає шлунково-кишковий тракт, що сприяє швидкому звільненню організму від алергенів.
- Для поліпшення стану шкіри, нігтів і волосся.
- Після перенесених гострих інфекційних захворювань, харчових отруєнь, прийому антибіотиків або хіміотерапевтичних препаратів, а також радіаційного опромінення.
- При будь-яких порушеннях обмінних процесів в організмі, викликані фізіологічними факторами або внаслідок нераціонального харчування.
Переваги
Ефективність продукту «Пророщені зерна» була підтверджена клінічними випробуваннями Інституту педіатрії, акушерства та гінекології при Академії Наук України, виведення No 01-137.2003.
Продукт 100% натуральний , не має жодних протипоказань, рекомендований для використання в дієтичному харчуванні.
Склад продукту
Клінічні дослідження показали, що продукт «Пророщені зерна» має високу біологічну цінність, оскільки він містить:
- Вітаміни : А, Е, В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, Холін, РР, С.
- Мікроелементи : бор, молібден, селен, хром, залізо, ванадій, марганець, цинк, йод, мідь, фтор.
- Макроелементи : калій, кальцій, кремній, магній, фосфор.
- Незамінні амінокислоти : Валін, Ізолейцин, Лейцин, Лізин, Метіонін, Трионин, Триптофан, Фенілаланін.
- Замінні амінокислоти : Аланін, Аргінін, Аспаргинова кислота, Гістидин, Гліцин, Глутамінова кислота, Пролін, Серин, Терозин, Цистин.
- Кислоти : щавлева, лимонна, молочна, янтарна, оцтова, пропіонова.
- Цукру і вуглеводи : Фруктоза, Глюкоза, Сахароза, Мальтоза, Мальтотриоза, Глюкодифруктоза, Раффикоза, Фруктозан, Арабикоза, Ксилоза.
- Ферменти : Ліпазу, Цитаза, Протеаза, Фосфатаза, А - і В-амілаза, В-глюкопаза.
Рекомендується:
дітям з 3-х років; дорослим всіх вікових категорій, особливо жінкам у період вагітності, у післяпологовий період, а також у період лактації.
Вживати:
по 1-й столовій ложці в день, додаючи сік, кефір, йогурт, каші, та ін.
Протипоказання:
до застосування продукту немає.
-
Біологічна цінність:
-
улучшают процессы пищеварения, в том числе, при дисбактериозе кишечника;
- нормализуют обменные процессы в органах и системах организма, в том числе, в сердечной мышце;
- повышают иммунологическую защиту организма;
- оказывают общеукрепляющее и тонизирующее действие;
- обладают антиоксидантным действием;
- повышают физическую и умственную работоспособность;
- снижают содержание холестерина;
- обладают гипохолестеринемическим действием;
- стимулируют лактацию;
- улучшают функцию мужских половых желез, стимулируют потенцию;
- улучшают желчеотделение;
- обладают обволакивающим, желчегонным и мочегонным действием, способствуют выведению токсинов и радионуклидов из организма;
- улучшают работу кровеносной системы, особенно при железодефицитной анемии; повышают содержание гемоглобина в крови;
- применяются при истощении нервной системы, облегчает последствия стрессов;
- используются в комплексной программе при диабете, ожирении;
- улучшают состояние кожи и ногтей, укрепляют волосы;
- эффективны при: заболеваниях желудочно-кишечного тракта; хронических колитах, гастритах и гастродуоденитах; при комплексном лечении язвенной болезни желудка и двенадцатиперстной кишки, дисбактериозе, аллергии; после перенесенных острых инфекционных заболеваний, пищевых отравлений, длительного применения антибиотиков и химиотерапевтических препаратов, радио-облучений; вирусных заболеваниях органов верхних дыхательных путей.
- Показания для применения в питании здоровых людей:
- при занятиях спортом, физических и умственных перегрузках;
- во время беременности и кормления грудью;
- для профилактики сердечно-сосудистых и онкологических заболеваний;
- с целью улучшения обменных процессов в организме. В лечебно-профилактическом питании
- при нарушении деятельности желудочно-кишечного тракта;
- при нарушениях обменных процессов;
- при нарушениях липидного обмена;
- для улучшения обменных процессов при физических и умственных перегрузках.
- при нарушении деятельности мужских половых желез. В диетическом питании
- при заболеваниях печени, желчного пузыря, почек;
- при хронических холециститах, панкреатитах, колитах, нарушениях функций мужских половых желез;
- при лечении анемии.
Основні | |
---|---|
Виробник | Добра Їжа |
Країна виробник | Україна |
Вага | 150 г |
Термін придатності | 24 міс |
Застосування препарату | при диабете |
Форма випуску | Порошок |
Упаковка | Пакунок |
- Ціна: 170 ₴